Gerard Miquel jugarà el curs vinent al Vendrell com a cedit

L’andorrà renova amb l’Igualada per a dues temporades, la primera de les quals la passarà al club tarragoní

Gerard Miquel jugarà el curs vinent al Vendrell com a ceditIGUALADA HC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Miquel per fi ha pogut concretar el seu futur més immediat. El jugador ha signat un contracte de renovació per a dues temporades amb l’Igualada HC, però la primera la jugarà en condició de cedit al CE Vendrell, que també disputa l’OK Lliga. El motiu que ha motivat la cessió per a la primera temporada és que amb el retorn d’un veterà a l’equip de l'Anoia, Ton Baliu, l’andor­rà no hauria pogut disputar els minuts desitjats, per la qual cosa preferia buscar un altre projecte que li permetés sumar més temps a la pista. “Juntament amb el club hem decidit que el millor per seguir creixent era anar al Vendrell, on crec que hi ha un bon projecte esportiu, i em pot servir per acabar d’assentar-me a l’OK lliga, ja que no és un procés d’adaptació fàcil”, valora el petit dels germans Miquel.

Etiquetes:

El contracte de renovació signat amb l’Igualada inclou una clàusula que especifica que abans del 31 de març del 2019 ha de decidir si tornar a l'Anoia o per contra continuar al Vendrell, una decisió que automàticament suposaria la rescissió del contracte amb l’Igualada per a la següent temporada. “Puc dir que estic molt content per la confiança que ha dipositat en mi el Vendrell, i ara toca treballar fort i respondre a aquesta confiança amb bon joc, i esperem que també amb resultats”, exposa Miquel, que hi afegeix que “ha sigut un procés bastant ràpid”.

El jugador del Principat arrencarà la pretemporada amb el Vendrell dilluns vinent, dia 13. A terres tarragonines s’hi trobarà un altre jugador andorrà que també prové d’Igualada, tot i que de l’equip júnior. Es tracta d’Arnau Dilmé, que la temporada vinent jugarà al Vendrell, en el qual tindrà fitxa del filial de primera catalana.

tracking