Motociclisme

Gas i aprenentatge

La Federació Motociclista d’Andorra ha proposat per a l’estiu dos cursets intensius per perfeccionar el pilotatge i la tècnica del trial.

Gas i aprenentatge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ahir va començar el curset intensiu de trial dirigit a l’equip de tecnificació de trial de la Federació Motociclista d’Andorra (FMA). Aquest equip format pels joves pilots Pere Aché, Robert Capdevila, Joan Miquel García, Jan Gabriel i Edgar García va començar ahir tota una setmana d’entrenaments que es duran a terme sota l’atenta mirada i la direcció de l’exmundialista Alba Villegas. Les sessions de treball estan programades matí i tarda, més amunt de la cota 1.600 de Naturlandia, on també tindran moments de convivència, tal com va fer el primer grup, el del curset de perfeccionament de trial. La federació ja fa temps que treballa per enfortir la base i aconseguir que en un futur puguin aparèixer bons pilots a Andorra. El representant de l’FMA, Miquel Àngel García, destaca que aquestes estades serveixen per “intentar que els joves puguin progressar i els oferim suport”.

Els integrants del grup de tecnificació, que van dels 9 als 15 anys, competeixen regularment al Campionat d’Andorra, al de Catalunya i al COTA. García explica que en aquests entrenaments els pilots treballen “la tècnica del pilotatge”, i que aquests dies els serviran per “agafar experiència i aprendre el bon equilibri, baixar bé i perfeccionar la pujada a les pedres”. Cadascun dels participants en aquest curset intensiu tindrà fins al dia 10 per seguir practicant i ho farà de nou del matí a sis de la tarda. Unes activitats en què s’entrenaran els revolts, agafaran confiança i, en definitiva, faran un pas més de cara a convertir-se en uns futurs bons pilots de trial. En un curs d’aquestes característiques la constància, la voluntat i les ganes d’entrenar cada dia són molt importants de cara a comprovar la progressió i la millora en les habilitats d’aquests joves pilots sobre la moto. Finalment, i tot i que al principi formaven part de l’equip de tecnificació, Gaudi Vall i Laia Pi no hi participen.

tracking