Curses de muntanya

Lluís Sanvicente és 22è a la Tromso Ultra Skyrace

L’andorrà completa els 58 quilòmetres i 4.800 metres de desnivell en 9 h 21’47’’ a la cursa de la Copa del Món

Lluís Sanvicente és 22è a la Tromso Ultra SkyraceFACEBOOK

Després de l’excel·lent segona posició de Ferran Teixidó a la Blamann del Vertical Kilometer World Circuit de divendres, la representació andorrana va continuar ahir a la Copa del Món de Noruega amb Lluís Sanvicente, que competia com a convidat per la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) a la Tromso Ultra Skyrace. El corredor del Principat va acabar satisfet amb un 22è lloc de la categoria masculina i 25è de la general en una de “les proves més dures, tècniques i completes que mai ha corregut”. El recorregut constava de 58 quilòmetres i 4.800 metres de desnivell, i Sanvicente el va completar en 9 h 21’47’’, quedant a 2 h 17’41’’ del guanyador de la cursa, el britànic Jonathan Albon.

La previsió de l’andorrà era d’acabar la cursa en unes 8 hores i 30 minuts, però tot i això va fer una valoració molt positiva. “Estic content d’haver pogut córrer aquí, a Noruega, és un país d’encant. És un plaer córrer contra gent de tant nivell, perquè això és Copa del Món i la gent ja no s’està d’hòsties. Les sensacions han estat molt bones en general, menys als trams de baixades tècniques, i estic satisfet de la cursa”, va descriure Sanvicente en acabar.

Avui, l’acció entre els corredors de la FAM continuarà, però a la localitat italiana de Gran Sasso, on es disputa la cursa Skyrace del Mundial juvenil, al qual s’han desplaçat set andorrans. Andrea Sinfreu, que divendres va fer podi a la vertical, defensa el títol assolit l’any passat a Andorra.