Ciclisme

Xifra rècord d'inscrits per a La Purito, amb 2.700 ciclistes

La marxa cicloturista liderada per Joaquim Rodríguez torna a superar de llarg
les expectatives

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Purito Andorra continua trencant les expectatives. La marxa cicloturista liderada pel resident Joaquim Rodríguez celebrarà la seva quarta edició diumenge amb un total de 2.700 ciclistes inscrits. Aquesta xifra suposa un nou rècord i un augment important respecte als prop de 2.200 participants de l’any passat. “Hem hagut de tancar inscripcions una altra vegada. Només fa quatre anys, és una marxa molt jove i no podem fer una altra cosa si volem donar un bon servei”, va exposar ahir el Purito durant la darrera roda de presentació de la prova prèvia a la cita.

Novament, entre els més de dos milers de ciclistes hi haurà moltes cares conegudes, sent la de Carlos Sastre la més popular, ja que la marxa li farà un homenatge pels 10 anys de la seva victòria al Tour de França. Tampoc hi faltaran altres noms com el de Carlos Checa, Ángel Vicioso, Núria Picas o l’humorista Javi Sancho, que serà l’encarregat de fer el briefing de la prova del dissabte a Sant Julià amb un toc d’humor.

Aquell mateix matí es disputarà La Purito Kids, que també ha crescut quant a inscrits fins als més de 130 ciclistes. Els guanyadors de cadascuna de les proves s’enduran una bicicleta de premi. A més, la marxa va aprofitar l’acte d’ahir per presentar la nova mascota de La Purito, que intenta imitar la imatge de l’exciclista amb el mallot de la prova.

Pel que fa a la logística, el comú d’Encamp va explicar que hi haurà alguns talls intermitents de la carretera durant la disputa de les curses dels més joves. Pel que fa a diumenge, el Funicamp romandrà tancat, per la qual cosa es posarà a disposició sis minibusos amb un servei ininterromput de les vuit a les dotze del migdia que permetrà als acompanyants pujar als Cortals d’Encamp.

Xifra rècord d'inscrits per a La Purito, amb 2.700 ciclistes

tracking