motociclisme

Xavi Cardelús sortirà vuitè a la graella de MotorLand

Xavi Cardelús sortirà vuitè a la graella de MotorLandSTYLOBIKE

Xavi Cardelús va ocupar la vuitena posició als entrenaments classificatoris de la quarta prova del Moto2 European Championship que es van disputar ahir al circuit de MotorLand.

El pilot de l’equip Stylobike va aconseguir una volta ràpida d’1’55”87 que el va situar a 2,2 segons de la pole position de la categoria, però a menys de mig segon del cinquè lloc. De fet, a la sessió matinal, l’andorrà havia aconseguit un registre gairebé idèntic al del cinquè classificat, però li van cancel·lar la volta per excedir els límits de la pista. Aquesta circumstància va fer que finalment, al primer entrenament de la jornada, el seu temps oficial fos d’1’56”14, que el situava provisionalment en un llunyà desè lloc.

A la sessió de la tarda, la millora va ser de tres dècimes de segon que li van permetre recuperar tres posicions malgrat que a la volta que va aconseguir el temps, va trobar altres pilots a la seva traçada i això li va fer perdre algunes dècimes de segon.

Cardelús va explicar que la possibilitat d’entrar a la segona fila de la graella “se m’ha escapat per menys d’una dècima de segon, però el resultat d’aquesta jornada d’entrenaments classificatoris cal valorar-lo com a positiu”. Al marge de la seva volta ràpida, el ritme que va imprimir, “força consistent”, pot ser clau de cara a les curses d’avui. “Un dia més, l’equip ha tornat a fer un bon treball amb la moto i tenim la posada a punt de la nostra Kalex ben definida. La sortida i el posicionament a les primeres voltes poden ser molt importants”, va indicar el pilot. Les dues curses en aquesta quarta cita del Campionat estan programades a les 11.00 i les 14.00 h i constaran de 16 voltes.