El Vall Banc supera el Valur per la mínima i somia a classificar-se (1-0)

Una diana en pròpia porta d’Eiríksson a la segona meitat decanta el matx per als de Marc Rodríguez

El Vall Banc supera el Valur per la mínima i somia a classificar-se (1-0)S. CASALS / VALL BANC FC SANTA COLOMA

El Vall Banc Santa Coloma va aconseguir ahir un valuós triomf a l’anada de la segona eliminatòria prèvia de l’Europa League gràcies a un gol en pròpia porta d’Eiríksson al minut 66 després d’un xut de Marc Rebés a la sortida d’un córner.

El campió islandès va sortir un pèl adormit, i la primera ocasió va ser de Juanma Torres, amb un xut que va sortir alt per poc. Tot i la teòrica superioritat, al Valur li va costar entrar en joc i no va ser fins passada la mitja hora que va disposar de la primera oportunitat amb un tir d’Ingvarsson que va treure Eloy Casals amb una mà salvadora que va fer que el matx arribés amb 0-0 al descans.

A la represa, els visitants van fer un pas endavant i van posar el Vall Banc en complicacions. Andreu Ramos va estar a punt de fer-se un autogol que va treure Eloy Casals sobre la línia, i després Sigurdsson amb un tir de falta directa va estar a punt d’obrir el marcador. Els de Marc Rodríguez no es van esfondrar i van aprofitar el seu domini a l’equador de la segona meitat en què collaven els islandesos per aprofitar un servei de cantonada per fer l’1-0 que acabaria sent definitiu tot i la insistència visitant del tram final.

Tot i el merescut triomf, després del partit, el tècnic Marc Rodríguez va declarar que “els favorits segueixen sent ells tot i que avui no ho han demostrat sobre el camp”. L’eliminatòria es decidirà dijous que ve a l’estadi Hlídarendi de la capital islandesa.