El Vall Banc vol “competir al màxim” contra el Valur

El conjunt colomenc afronta la segona eliminatòria prèvia de l’Europa League contra un equip teòricament superior

El Vall Banc vol “competir al màxim” contra el ValurS. CASALS / VALL BANC FC SANTA COLOMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de caure a la ronda preliminar de la Lliga de Campions, el Vall Banc Santa Coloma torna avui en escena a la competició europea contra el Valur Reykjavík a la segona prèvia de l’Europa League (20 h, Estadi Comunal). Sobre el paper, el conjunt islandès és el favorit, tot i que el seu tècnic, Ólafur Jóhannesson, va declarar ahir a la roda de premsa prèvia que “crec que som dos equips similars i els dos volem seguir endavant en aquesta competició”. En relació al favoritisme, l’entrenador del Vall Banc, Marc Rodríguez, va manifestar que “en principi ells són els favorits, però avui quan ens posem un davant de l’altre, si ets favorit o superior ho has de demostrar, ja ho veurem”.

Etiquetes:

Per Marc Rodríguez, el principal objectiu és “competir el màxim possible i veure on arribem”. Pel que fa al rival, va explicar que “són tremendament competitius i forts en diversos aspectes, com ara l’estratègia, accions de contraatac o de combinar, són bastant complets”. Per últim, Rodríguez va cloure que “si no frenem el seu ímpetu dels primers minuts, ens poden fer mal”.

Al Valur Reykjavík destaca el lateral dret Birkir Sævarsson, l’únic futbolista de la selecció islandesa que juga al seu país, i que va ser titular als tres partits que el combinat va disputar al Mundial de Rússia. No hi serà, en canvi, el davanter danès Patrick Pedersen per sanció. Sobre el Vall Banc, el seu tècnic només va explicar que “sabem que ara no juguen lliga i que van perdre a la Champions”.

tracking