Marc Vales deixa Finlàndia i fitxa pel Sandefjord noruec

El central internacional abandona la disciplina de l’SJK Seinäjoki, on acabava contracte el pròxim mes d’octubre

Marc Vales deixa Finlàndia i fitxa pel Sandefjord noruecsjk

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El defensa internacional de 28 anys Marc Vales ha abandonat l’SJK Seinäjoki de la primera divisió finlandesa i ha signat un contracte de dos anys amb el Sandefjord Fotball de la màxima categoria del futbol noruec.

Etiquetes:

Vales va arribar al club de Finlàndia fa aproximadament dos anys, procedent de L’Hospitalet, i acabava contracte aquest octubre, un fet que ha accelerat la decissió d’abandonar la disciplina de l’SJK, club amb el qual va guanyar la Finnischer Pokalsieger (Copa de Finlàndia) el 2016. En aquest 2018 ha jugat sis partits de lliga amb el conjunt finlandès, tot i que els últims mesos ha tingut poca continuïtat degut a alguns problemes físics.

L’internacional ja havia manifestat els últims mesos la voluntat d’abandonar la disciplina del SJK, i va acomiadar-se de la seva antiga afició amb una carta al web del club, on va agrair als aficionats i a la resta de membres del club, i va explicar que “el meu contracte acabava aquest any, per la meva sitiuació necessito estabilitat, i només tenia una opció, que era marxar”. Vales serà presentat avui mateix al seu nou club, on coincidirà amb Martí Cifuentes, que ja el va entrenar la temporada 2015-2016 al Centre d’Esports L’Hospitalet. En declaracions al Diari va mostrar-se il·lusionat, i va assegurar que “la de Noruega és una lliga més important, i crec que aquest d’ara serà un bon repte per a mi”.

tracking