MOTOCICLISME

Cardelús espera arribar al Top 5 a MotorLand

Cardelús segueix trobant bones sensacions de cara a diumengeSTYLOBIKE

Xavi Cardelús participarà aquest cap de setmana en la quarta prova del Campionat d’Europa de Moto2 que es disputarà al circuit de MotorLand. El pilot andorrà ocupa la desena posició a la classificació general del Campionat amb 35 punts, però només es troba a vuit del cinquè lloc. Als entrenaments que va fer la setmana passada Cardelús, el pilot d’Stylobike va marcar una volta ràpida de 1’55”9 que millorava en tres dècimes de segon el seu millor registre en el traçat aragonès. L’andorrà té molt bones sensacions de cara a la prova, després de la seva intervenció a la clavícula i dels resultats que va obtenir en els entrenaments. “Tant la meva volta ràpida com el ritme de cursa van ser molt positius i van reflectir que tenim una molt bona base de posada a punt de la moto per afrontar el cap de setmana”, va afirmar. A més, Cardelús espera que “la sort m’acompanyi més que a les primeres tres cites de la temporada, en les quals no vaig poder recollir el bon treball fet als entrenaments. El Top 5 és l’objectiu permanent per a les dues curses que disputarem diumenge i pel Campionat”. El millor resultat aquesta temporada del pilot andorrà va ser la cinquena posició que va aconseguir a la cursa d’Estoril.