HOQUEI PATINS

Valoració positiva sobre el retorn de la selecció sènior

Valoració positiva sobre el retorn de la selecció sèniorA CORUÑA 2018

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé una dècada després, la selecció sènior d’hoquei patins ha tornat a competir amb la disputa de l’Europeu de La Corunya. El combinat de Climent Padrós va finalitzar en sisena posició d’un total d’onze països participants, i des de l’equip fan una valoració positiva de com ha anat el torneig.

“Estem contents, no teníem cap objectiu més enllà d’aprendre i veure on està el nostre nivell”, admetia el capità tricolor, Llorenç Miquel, que afegeix que “al final hem estat sisens, que és el lloc on sempre quedàvem amb la selecció sub-20, però ara amb l’absoluta, i estem satisfets”. Una de les principals característiques de la selecció en el seu retorn ha estat la joventut de l’equip, que tenia una mitjana de 19,2 anys, en aquest sentit, Miquel afirma que “la falta d’experiència ens va perjudicar els dos primers partits (contra Portugal i França) perquè no vam saber jugar aquests rivals”, però alhora manifesta que “ho vam poder compensar amb les ganes de tornar a competir i l’ambició que teníem”.

De cara al futur, hi ha el Mundial B a l’horitzó, i la millor manera per arribar-hi, segons Miquel, és “seguir treballant fort”.

tracking