reportatge

Pluja de solidaritat

Tres mesos després que Ilde Lima i Juli Sánchez creessin Gol Solidari, ja són molts els esportistes del país que hi han col·laborat per ajudar els nens més necessitats del país.

Pluja de solidaritatGOL SOLIDARI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fa poc més de tres mesos, els futbolistes internacionals Ilde Lima i Juli Sánchez van decidir crear el projecte Gol Solidari amb un objectiu ben clar, poder ajudar els nens més desafavorits del Principat. “Tots dos tenim fills i n’estàvem convençuts, tot i que encara no hem acabat de concretar amb quines associacions col·laborarem”, va declarar Lima al Diari fa uns mesos quan va néixer el projecte.

Ara, aquest embrió solidari ja és tota una realitat, tal com explica el capità de la selecció andorrana de futbol: “està anant bé, ja hem pogut col·laborar amb AINA becant dos joves per aquest estiu, i aquesta setmana també hem fet una donació a AUTEA”. A més, Lima destaca la col·laboració de bona part d’esportistes del país, i assegura que “ens estan donant suport amb samarretes o altres objectes i estem molt contents i agraïts”. Però la solidaritat no acaba ni molt menys a les fronteres del país, diversos equips o jugadors de fora han posat també el seu granet de sorra amb aquest projecte, equips d’hoquei gel, o futbolistes de renom com ara Hamsik, jugador del Nàpols i de la selecció d’Eslovènia, o Joan Capdevila, campió del món amb Espanya que va jugar a la Lliga Multisegur Assegurances.

Però tot i aquestes dues primeres donacions, el projecte no acaba aquí, i des de Gol Solidari ja estan preparant nou material per subhastar: “això no s’atura, avui [per ahir] hem tret samarretes del València Basket, i ara aviat ens n’arribaran dels equips del país que han jugat competició europea de futbol i d’algun rival seu”.

En definitiva, la valoració d’aquests primers mesos de vida de Gol Solidari és positiva, tal com conclou Ilde Lima: “anem fent a poquet a poquet però els tres mesos que portem fins ara són bastant positius”, i remata assegurant que “estem molt contents”.

tracking