hoquei patins

La selecció perd contra Suïssa i finalitza en sisè lloc (3-5)

Els de Climent Padrós van anar a remolc durant gairebé tot el matx

La selecció perd contra Suïssa i finalitza en sisè lloc (3-5)A CORUÑA 2018

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció andorrana d’hoquei patins va finalitzar en sisena plaça al Campionat d’Europa d’hoquei patins després de caure ahir contra Suïssa per 3-5. Els homes de Climent Padrós, que tornaven a una gran competició sènior després de gairebé una dècada, no van poder repetir el triomf de la fase de grups contra el conjunt helvètic, ja que van anar durant gairebé tot el duel a remolc.

Suïssa es va avançar a l’inici amb una diana de Gael Jiménez que Gerard Miquel va poder empatar dos minuts després. El 2-1, obra de nou de Gerard Miquel pocs instants després, feia presagiar que el combinat tricolor encarrilaria el matx, però els suïssos van tornar a igualar el marcador amb una nova diana de Jiménez, i a partir d’aquí van agafar el domini del duel.

Encara a la primera meitat, Patrick Moor va fer el 2-3, i just a l’inici de la segona, Gael Jiménez va obrir encara més distància amb el 2-4. Anton Borrell va retallar la diferència a l’electrònic amb el 3-4, a 17 minuts per al xiulet final, però el que va arribar va ser la sentència suïssa gràcies, de nou, a Gael Jiménez, que amb el quart gol del seu compte particular va posar el 3-5 definitiu.

Els tricolors tanquen l’Europeu amb un sisè lloc, tres victòries i quatre derrotes.

tracking