automobilisme

Joan Vinyes guanya amb contundència al Ferrol

Joan Vinyes guanya amb contundència al FerrolFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Vinyes, juntament amb el seu copilot, Jordi Mercader, va adjudicar-se el cap de setmana el 49è Ral·li del Ferrol en la categoria N5, sisena prova puntuable per al CERA (Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt) amb gran superioritat sobre els seus perseguidors.

El pilot del Principat va dominar des del primer dels nous trams cronometrats que tenia el ral·li i no va deixar anar en cap moment la primera plaça de la seva categoria. Va finalitzar amb 3’24” respecte del segon classificat, Javier Pardo, i amb gairebé cinc minuts de marge per davant de Pablo Rey, que va tancar les posicions de podi.

A més del triomf en la seva categoria, Vinyes va aconseguir una meritòria quarta plaça absoluta d’entre els més de 50 participants que van prendre part en aquesta competició i va quedar-se a tocar del podi absolut a la cita gallega.

Després de la prova, el pilot va assegurar que “Ferrol és una prova molt difícil i estar entre els millors sempre és una gran satisfacció”, i va afegir que “la pluja ens ha complicat la part final, però hem estat al parc tancat com a guanyadors de l’N5”.

El CERA s’atura fins al setembre, quan se celebrarà el Ral·li Princesa d’Astúries.

tracking