Cort Nielsen s'endú la 15a etapa del Tour a Carcassona

Es va imposar a l’arribada a Jon Izaguirre i Bauke Mollema

Cort Nielsen s'endú la 15a etapa del Tour a Carcassona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ciclista de l’Astana, Magnus Cort Nielsen va endur-se ahir la 15a etapa del Tour de França de 181 quilòmetres entre Millau i Carcassona. El corredor danès va ser un dels trenta integrants de l’escapada del dia, però a 15 quilòmetres de l’arribada, Cort Nielsen, juntament amb Jon Izaguirre i Bauke Mollema, va fer un nou atac i va arribar en solitari a la meta, on el ciclista danès va fer valer la seva manifesta superioritat a l’esprint per aconseguir la seva primera victòria a la ronda francesa.

Per darrere, els favorits van viure una jornada de transició que no va deixar canvis a la classificació general. L’únic que ho va intentar va ser el ciclista resident del UAE Team Emirates, Dan Martin, que va atacar al Pic de Nore, últim port de la jornada, però sense conseqüències. Geraint Thomas manté doncs el mallot groc de líder, seguit pel seu company Chris Froome i per Tom Dumoulin.

El Tour de França viu avui la segona jornada de descans, abans del retorn demà de l’alta munta-nya amb l’arribada a Bagnères-de-Luchon, als Pirineus.

tracking