La UE Engordany vol competir i oferir una bona imatge a Kazakhstan

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UE Engordany disputa aquesta tarda a Kazakhstan el partit de tornada de la primera eliminatòria prèvia a la fase de grups de l’Europa League davant el Kairat Almaty. El 0-3 que va aconseguir l’equip que dirigeix el català Carles Alós al Comunal la setmana passada, converteix l’enfrontament d’avui en un tràmit. Això sí, un tràmit que s’ha de jugar i en el qual el conjunt andorrà no renunciarà a res. L’Engordany trepitjarà l’Estadi Central d’Almaty amb la intenció de competir bé i oferir una bona imatge. El tècnic de l’equip escaldenc, Pepe Mengual, podrà comptar amb tots els efectius i va afirmar que “anem a competir i jugar contra el Kairat ens permetrà seguir millorant i aprenent. Ells són un equip professional”.

Etiquetes:

Mengual va afegir que “per a nosaltres seria molt positiu poder obtenir un bon resultat, i si podem, fer algun gol. A l’anada, a Andorra, els primers 15 minuts vam encaixar ja dos gols i ens va penalitzar massa”.

El Kairat Almaty ja va demostrar la seva fortalesa al Comunal i disposa d’un bloc molt compacte, capitanejat per Andrei Arshavin. Mengual, però, destaca també altres futbolistes com ara Islamkhan, el capità, els interiors, com Elek i el brasiler Juan Felipe, i la defensa “que és molt completa”. “El Kairat és un súper equip i clar, nosaltres hem d’intentar jugar amb les nostres armes”, va explicar.

El partit començarà a les 15.00 h i serà dirigit per l’àrbitre montenegrí de 41 anys, Jovan Kaludjerovic.

tracking