Automobilisme

Gerard de la Casa domina la Pujada a Alp en turismes

Gerard de la Casa s'endú la Pujada a EsteponaFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Pujada a Alp disputada aquest cap de setmana va comptar amb una alta presència de pilots de l’Automòbil Club d’Andorra. Fins a vuit participants van portar el segell del Principat a la cita gironina, en la qual Gerard de la Casa va obtenir el resultat més destacat. L’experimentat pilot va dominar la categoria de turismes i es va adjudicar el tercer triomf de la temporada al Campionat d’Espanya de muntanya (CEM), en el qual va fer un pas important per assolir el títol. “Estic molt satisfet dels resultats que hem aconseguit a Alp. Hem de seguir en la mateixa línia per lluitar pels dos campionats en els quals estem ficats”, comentava De la Casa després de la seva excel·lent actuació.

També en la categoria turismes, Íngrid Rossell va obtenir una satisfactòria quarta posició malgrat no haver pogut seguir amb regularitat la temporada per motius professionals. “És un bon resultat”, assegurava la jove pilot, que afegia que “la meva intenció és seguir competint i sobretot millorar en el que sigui possible”.

Per la seva part, en la categoria CM, Edgar Montellà va ocupar la tercera posició del CEM i la primera del Català, certamen pel qual també era puntuable la cursa d’Alp. Ramon Plaus, que només competia pel Campionat de Catalunya, va ser segon per dar­rere de Montellà, mentre que Felipe Brandao va obtenir la sisena posició en l’Espanyol. També van ser a la localitat gironina Delfín Marcos, Claude Darne i Joan Vi-nyes, que va córrer en la categoria legend (sense cronòmetre).

tracking