La sub-16 s'exhibeix contra Gal·les i guanya l'Europeu C

La selecció no dona cap opció als britànics i encarrila la final amb un espectacular parcial de 31 a 10 al primer període

La sub-16 s'exhibeix contra Gal·les i guanya l'Europeu CFIBA

La selecció de bàsquet sub-16 va proclamar-se ahir campiona de l’Europeu C que s’està disputant a San Marino després d’un espectacular triomf per 84 a 49 contra Gal·les. El país britànic era l’únic que havia derrotat Andorra en aquest torneig (en el duel de la fase de grups), però els nois de Cristian Vegas ahir no van donar cap opció al seu rival i van començar l’exhibició des del primer quart, en què van aconseguir un 31 a 10 de parcial.

Els tricolors no es van relaxar ni de bon tros tot i la diferència, i van continuar portant el pes del partit i ampliant la distància al marcador, que ja era de 28 punts al descans del matx. A la sortida dels vestidors la dinàmica va seguir sent la mateixa, amb Andor­ra mostrant-se intractable, ampliant la diferència fins als 35 punts finals i sense donar opció a Gal·les de tornar a entrar al partit.

En l’àmbit individual, Sergi Ser­rato, amb 15 punts, 8 rebots, 12 assistències i 30 de valoració, va ser el més destacat, ajudat també per l’aportació anotadora d’Oriol Betrian i Martí Obiols, amb 26 i 21 punts, respectivament.

Amb el d’ahir, la selecció sub-16 suma el seu tercer or en aquest campionat després dels del 2004 i el 2011, i el setè metall total.