No s'ho creuenFSGC / PRUCCOLI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mai abans un equip andorrà havia pogut passar de ronda a l’Europa League, fins que la UE Engordany ho va aconseguir dijous al vespre de manera agònica contra l’SS Folgore de San Marino. A l’última acció del partit, al minut 95, Francesco Sartori va refusar a l’escaire de la seva pròpia porteria una centrada de l’Engordany. Aquesta acció va suposar la classificació del conjunt andorrà a la següent ronda i tothom va esclatar d’eufòria. “En aquell moment va ser una alegria molt gran. Semblava la guerra, tots vam saltar al camp i estàvem escampats”, va recordar ahir el tècnic, Otger Canals.

Unes 24 hores després del moment històric, encara ningú havia interioritzat el que havia passat. “L’ambient encara és d’eufòria, no ens ho creiem. Tots pensem que no tornarem a viure un moment com aquest mai. L’alegria i la felicitat que sentim és indescriptible”, va exposar Canals.

No obstant això, la celebració no durarà gaire perquè dijous afronten l’anada de la següent ronda, contra el Kairat Almaty, de Kazakhstan, en què juga Andrei Arshavin. “No tenim pressió, anirem a gaudir però també a competir i a lluitar”, va assegurar el tècnic.

tracking