Olimpisme

El COA fa autocrítica pels fluixos resultats als Jocs de Tarragona

Jaume Martí es mostra preocupat i assegura que “ens hem de posar les piles” de cara a pròximes cites

El COA fa autocrítica pels fluixos resultats als Jocs de TarragonaSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La delegació andorrana als Jocs Mediterranis de Tarragona no ha acabat de satisfer les expectatives del Comitè Olímpic Andorrà (COA), que tampoc eren massa altes, però els fluixos resultats assolits pels 31 representants que s’han desplaçat a la localitat catalana han fet que l’organisme hagi hagut de fer autocrítica. “Ja sabíem que anàvem a patir i hem patit. Per a uns pròxims Jocs ens hem de posar les piles perquè realment ens hem adonat que el nostre nivell no és gaire alt i ens hauríem de preparar millor, potser no tant tècnicament, però sí físicament”, manifestava el president del COA, Jaume Martí, en declaracions al Diari.

En aquest sentit, el màxim dirigent de l’organisme olímpic recordava que San Marino i Mònaco han pogut assolir medalles tot i ser petits països, i Andorra s’ha quedat com a únic país sense medalla, junt amb Líbia. “No és que podríem millorar, és que hem de millorar, perquè el 2021 hi ha els Jocs dels Petits Estats a Andorra i a tots ens agradaria que estiguéssim bastant millor. Hem de mirar com podem fer-ho tots junts”, afegia Martí.

No obstant això, no tot és negatiu per a Andorra en els Jocs Mediterranis, ja que les noies del bàsquet 3x3 van assolir una victòria, així com la parella de petanca i Gorka Arajol, que va fer un bon paper en vela amb un tercer lloc parcial. “S’ha de felicitar les noies del 3x3, els de petanca i el Gorka . Ho han fet bé”, comentava Martí.

Sobre l’organització dels Jocs, que ha rebut moltes crítiques, el president del COA exposava que “l’allotjament ha estat perfecte, els atletes han estat ben cuidats, tot i que la logística ha costat una mica més, però res de greu”.

tracking