L'FC Andorra demana 20.000 euros més de subvenció

L'FC Andorra demana 20.000 euros més de subvencióFCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra va celebrar ahir al vespre l’assemblea general ordinària, en la qual va tractar diversos temes de l’actualitat del club. Un va ser el projecte de pressupost per a la propera temporada. El club, igual que la resta d’entitats del país, està pendent de la subvenció de Govern, que està al caure. Després de reduir el deute històric en 50.000 euros per situar-lo en 200.000, Albert Ferré va demanar 20.000 euros més a la secretària d’Estat d’Esports per arribar a uns 165.000 euros, tot i que el projecte de pressupost es mantenia en els 145.000.

Etiquetes:

D’això depèn la confecció de la plantilla de la propera temporada. De moment, no es poden confirmar les renovacions del bloc de jugadors, tal com s’espera. Només hi haurà les sortides de Ferran Pol, Robert Font, Joan Cervós, Nourddin el-Morabitit i Jordi Rubio –els dos darrers marxen a la UE Santa Coloma–. Per contra, pujaran vuit jugadors del juvenil (Ricard Fernández, Christian Garcia, Roberto Carlos, Èric de Pablos, Josep Balletbó, Miqui del Castillo, Aleix Sans i Èric Pelfort).

Ahir també es va parlar dels diners que reclama Lluís España, que ascendeixen gairebé a 300.000 euros, dels quals només ha justificat uns 80.000, alguns dels quals, però, amb factures de fa uns nou anys.

tracking