Gorka Arajol brilla en la cinquena cursa amb una tercera posició

L’andorrà assoleix el seu millor resultat parcial, tot i que només escala una posició a la general

Gorka Arajol brilla en la cinquena cursa amb una tercera posicióINSTAGRAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els representants andor­rans als Jocs Mediterranis de Tarragona van viure ahir una jornada dolça, possiblement la millor de totes fins ara, en els tres esports que van comptar amb competidors del país. El resultat més destacat el va assolir Gorka Arajol en la cinquena cursa de les onze previstes durant aquesta setmana en la categoria làser de vela. L’andorrà va assolir una brillant tercera posició a la prova d’entre els 20 regatistes, millorant clarament el seu millor anterior resultat, que era un 16è lloc. Amb tot, Arajol només va poder millorar una posició en la classificació general, en la qual era 16è amb 74 punts.

Per la seva part, els quatre golfistes del Principat van encetar ahir els Jocs, quedant a prop dels líders. Ramon Armengol i Kevin Esteve van completar els 18 forats amb 75 cops (3 sobre par), actuació que els deixava en 16a posició als dos, mentre Julià Vassort ho va fer amb 77 (5 sobre par), situant-se 23è. Maria Creus va ser la millor posicionada dels quatre amb una 13a plaça amb 76 cops (4 sobre par).

Finalment, en natació, esport que va abaixar el teló ahir, Patrick Pelegrina va assolir el rècord nacional dels17 anys als 50 braça, amb un temps de 29’’8, i es convertia en el segon andorrà en baixar de la barrera dels 30 segons. Quant a la posició, Pelegrina va ser 17è d’entre 21 competidors, mentre Mònica Ramírez no va poder tancar la seva participació amb un rècord als 50 lliures. Es va quedar a només 15 centèsimes en marcar un registre de 27’’29, amb el qual era 19a d’entre 23 nedadores.

Avui el tennis entra en acció a Tarragona. Jean Baptiste Poux, l’únic representant andorrà en aquest esport, s’enfrontarà al grec Ioannis Stergiou, número 1.030 del rànquing ATP.

tracking