olimpisme

Andorra s'estrena lluny de classificar-se per a les finals

Els esportistes en tir i natació no accedeixen a les rondes decisives

Andorra s'estrena lluny de classificar-se per a les finalsFAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona jornada de competició als Jocs del Mediterrani de Tarragona va portar el debut dels representants tricolors en tir i en natació, en què cap dels quatre esportistes que entraven en escena va passar a les finals.

En tir, Esther Barrugués va ser 22a a la qualificació en la modalitat de rifle de 10 metres amb un total de 594,7 punts i va quedar fora de la final de la tarda, a la qual només accedien les vuit millors classificades de la fase de qualificació.

La delegació andorrana tampoc va ser a les finals en natació, en què ahir debutaven tres dels quatre representants. Mònica Ramírez va ser cinquena a la seva sèrie dels 100 esquena amb un temps d’1’06”42, que va suposar el novè millor crono de totes les participants. Bernat Lomero també va ser cinquè a la seva eliminatòria dels 50 papallona (25”21), igual que Nàdia Tudó en els 200 lliure (2’11”72). A més, en vela Gorka Aràjol va ser 16è i 18è a les dues curses de la categoria làser, i es manté 17è a la general.

Avui debutaran els representants en golf en el torneig individual (Ramon Armengol, Julià Vasort, Kevin Esteve i Maria Creus). També competirà Gorka Aràjol de nou, i els nedadors Patrick Pelegrina i Mònica Ramírez.

tracking