fórmula 1

Hamilton fa la 'pole' en un altre doblet de Mercedes

El seu company d’equip, Valtteri Bottas, va ser segon i Vettel, tercer

Hamilton fa la 'pole' en un altre doblet de Mercedes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lewis Hamilton sortirà avui des de la primera posició a la cursa del Gran Premi de França, que se celebra al circuit de Paul Ricard, a Le Castellet, gràcies a la tercera pole position de la temporada i la 75a en la seva carrera.

El pilot britànic va liderar ahir el doblet de Mercedes a la sessió de qualificació i va marcar un temps d’1’30”029, amb poc més d’una dècima de marge respecte al seu company d’equip, Valtteri Bottas, que va fer un crono d’1’30”147. L’actual líder del Mundial, Sebastian Vettel, es va haver de conformar amb la tercera posició (1’30”400), mentre que Max Verstappen va tancar la segona fila de la graella de sortida amb una marca d’1’30”705. A més, Carlos Sainz va ser setè i Fernando Alonso no va passar de la Q1 i sortirà el 16è.

Després de la qualificació, Hamilton va declarar que estan fent “un gran treball aquest cap de setmana”, i va afegir que està “feliç amb la pole, però sempre busco la perfecció i encara queda feina per fer”. Per últim, el corredor britànic va assegurar que “la pista m’agrada cada cop més i és un dels llocs més macos del món”.

La cursa arrenca a les 16.10 hores i està programada a 53 voltes.

tracking