3x3

Escaldes en converteix des d'avui en la capital del 3x3

Escaldes en converteix des d'avui en la capital del 3x3Xavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany acull des d’avui el Qualifier per a l’Europeu 3x3 de Romania del mes de setembre. Nou seleccions femenines i vuit de masculines lluitaran per fer-se amb una de les quatre i tres places, respectivament, que es posen en joc durant aquest cap de setmana al Principat de cara a la cita continental, que reunirà els 12 millors equips d’Europa.

Pel que fa als combinats tricolors, el primer a entrar en escena serà el masculí, format per Oriol Fernàndez, Jordi Olcina, Dani Mofreita i Rafa Casals. Els tricolors estan al grup A juntament amb Eslovènia, Grècia i la República Txeca, contra qui debuten aquest matí a partir de les 11.00 hores. El duel contra els eslovens serà a les 15.20 hores, mentre que contra Grècia jugaran demà a les 10.40 hores.

Pel que fa a les noies, l’equip el formen Cristina Andrés, Clàudia Guri, Nàdia Mun i Patricia Vicente, i s’estrenaran a les 13 hores contra Itàlia. Avui també jugaran contra Espanya (16.10 h), i demà contra Azerbaidjan (10 h) i Grècia (16.20 h).

tracking