Curses de Muntanya

Kilian Jornet anuncia que vol córrer la Skyrace Comapedrosa

L'atleta ha explicat el calendari que té previst en el seu esperat retorn a la competició

Kilian Jornet, en la seva última visita a Andorra com a corredor de muntanya, el 2009.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Kilian Jornet ha estat un temps aturat de la competició després de fracturar-se el peroné ara fa uns tres mesos a la Pierra Menta. L'atleta s'ha centrat les últimes setmanes en la recuperació i tal com ha anunciat avui ja està preparat per poder fer el seu retorn a la competició. El català ha explicat que té com a principal objectiu les Golden Trail Series i farà el seu gran retorn a la Mont Blanc Marathon de finals d'aquest mes.

Però a més a més, Jornet ha explicat que també vol fer proves de la Copa del Món d'Skyrunning i la primera que té previst fer és la Skyrace Comapedrosa del proper 29 de juliol.

L'organització de la Copa del Món ha celebrat també l'anunci de Jornet i ha explicat que té l'objectiu de lluitar per la general. El corredor, però, ha volgut aclarar que "la recuperació és un llarg camí així que de moment aniré a Chamonix per la Mont Blanc Marathon i després escoltaré el meu cos i aniré pas a pas a cada cursa". Amb tot, si Jornet es troba en condicions, disputarà la prova andorrana de la Copa del Món per primera vegada en nou anys, ja que l'última vegada que la va competir va ser el 2009.

tracking