L'Espanyol es fa enrere

El club periquito va preguntar a l’hivern per l’estat de l’Estadi Comunal amb la intenció de fer-hi una estada de pretemporada

L'Espanyol es fa enrereARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Club Deportiu Espanyol de la primera divisió de futbol espanyola tampoc no vindrà aquest estiu a Andorra a realitzar part de la pretemporada, segons va confirmar al Diari el conseller de Turisme i Esports d’Ordino, Jordi Serracanta. L’entitat blanc-i-blava i el comú van engegar aquest capítol pels volts de l’abril del 2017 i finalment a mitjan juny els periquitos es van fer enrere per una qüestió de temps a l’hora de marcar un full de ruta pel que fa a la planificació esportiva. A més, havien de complir amb una sèrie de bolos per l’Àsia.

Etiquetes:

En tot cas, com va dir Serracanta aleshores, “l’Espanyol va marxar satisfet pel Centre de Tecnificació i les instal·lacions. No ens tanquem la porta i seguirem treballant i parlant de cara a l’any vinent”. Precisament en aquest punt els barcelonins durant l’hivern van tornar a temptejar l’opció del Principat amb l’objectiu primordial de saber més sobre l’estat de l’Estadi Comunal. És cert que una comitiva del club presidit pel xinès Chen Yansheng va quedar satisfeta en el seu moment, però els directius van deixar clar que per respondre amb un sí definitiu voldrien un escenari de gespa natural en millors condicions.

“Ho tenim complicadíssim, perquè l’Estadi Comunal segueix estant en la situació que està”, va comentar el conseller. Per exemple, la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va declarar a aquest mateix rotatiu fa unes setmanes que les obres per dur a terme la reforma integral de la infraestructura començarien el 2019. De fet, Marsol va entendre que “som conscients que es necessita una remodelació important”. Per tant, els homes del nou entrenador periquito, Joan Francesc Fer­rer, més conegut com a Rubi, no iniciaran el nou projecte futbolístic de la temporada 2018-2019 aquí i fins que no es facin les pertinents modificacions no es reobrirà una carpeta que, tal com va manifestar llavors Jordi Serracanta, “és un assumpte de país, ja que hi havíem de participar nosaltres i també el comú de la capital i el Govern”.

Ara bé, hi podria haver un panorama paral·lel tot i que es presenta bastant difícil d’assumir: “Una altra elecció seria que la gespa del Centre de Tecnificació d’Ordino la canviéssim per natural.” De totes maneres, la prioritat de la parròquia ha estat sempre la de ser la base o la seu social d’aquesta futurible estada. Tot i la petita decepció, “estarem encantats i rebrem amb els braços oberts qualsevol equip professional de l’esport que vulgui venir a preparar-se”, va sentenciar. Sense anar més lluny, Ordino té experiència amb la Reial Societat femenina, de la primera divisió espanyola, o entitats d’hoquei i natació estrangeres de primeríssim nivell.

tracking