Ibon Navarro fitxa pel MoraBanc

L'entrenador de Vitòria rebutja l'oferta de renovació de l'UCAM Múrcia i el MoraBanc Andorra anuncia la contractació del nou entrenador per a les properes dues temporades

Batalla per Ibon NavarroFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Bàsquet Club MoraBanc Andorra ja té entrenador per a les properes dues temporades, el basc de 42 anys Ibon Navarro. Finalment el director general, Francesc Solana, ha pogut incorporar un dels candidats a la banqueta que més li agradava i la batalla per fer-se amb els serveis del jove tècnic ha acabat decantant-se de la banda tricolor. Navarro va rebre ahir una oferta de renovació per dues campanyes de l'UCAM Múrcia i aquest matí l'ha refusat, mentre que el MoraBanc ha fet oficial via Twitter la contractació del nou entrenador i aquesta tarda Solana donarà detalls del fitxatge. Fa uns minuts, el MoraBanc ha publicat al seu compte de Twitter un vídeo de Navarro. El nou entrenador basc ha aprofitat per enviar una primera salutació en català i ha assegurat que "està molt content pel seu fixatge amb el Morabanc Andorra".

Etiquetes:

Fins aquesta tarda el Bàsquet Club MoraBanc Andorra seguia orfe de banqueta i el director general, Francesc Solana, treballava de valent per tancar la carpeta i d’aquesta manera poder començar, al cent per cent, a confeccionar la futura plantilla. Certament, Solana va comentar fa uns dies que té una idea de com serà l’equip 2018-2019. No obstant això, de ben segur que treballarà i/o consultarà les intencions amb qui sigui l’entrenador post-Peñarroya. Durant la roda de premsa de comiat de l’egarenc, l’encarregat d’incorporar cares noves va parlar del tema tot donant noms: Jaume Ponsarnau, Ibon Navarro, Salva Maldonado o Diego Ocampo.

Aquesta equació es va resolent amb el pas de les hores, ja que el mercato comença a deixar enrere el ritme caribeny. Per exemple, el València Basket va anunciar ahir que Ponsarnau pren les regnes com a primer tècnic taronja, deixant així el rol d’ajudant de Pedro Martínez o Txus Vidorreta. Sense cap mena de dubte l’opció del de Tàr­rega hauria estat rebuda aquí amb els braços oberts per part dels responsables de l’entitat tricolor. Mentre que Diego Ocampo, com no pot ser d’una altra manera, roman centradíssim a ascendir l’ICL Manresa a la Lliga Endesa (aquesta nit el definitiu matx a les 20.30 hores al Nou Congost).

La relació amb Maldonado es troba bastant freda pel fort interès de l’Herbalife Gran Canària i de fet diversos mitjans de comunicació de les Illes Canàries parlen del retorn com una realitat. Ara bé, tampoc està descartat pel MoraBanc, tot i que la prioritat és Navarro, de qui al voltant de la seva figura hi ha una batalla en tota regla. L’UCAM Múrcia li va presentar una oferta de renovació per a dos anys, incloent dins del contracte una clàusula per trencar-lo a la conclusió del primer curs en el cas que alguna de les dues parts així ho vulgui, segons va avançar el diari La Opinión de Murcia. A més, alhora és a l’òrbita de l’AEK d’Atenes i el conjunt andorrà el desitja. La decisió no s’allargarà i l’última paraula la té, com no, Ibon Navarro.

EL PREU DELS ABONAMENTS DEL MORABANC ES MANTÉ IGUAL LA TEMPORADA VINENT

El cap de comunicació del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Gabriel Fernàndez, va explicar ahir que el preu dels abonaments de cara a la propera temporada es manté i, per tant, no s’apuja, tal com va succeir l’any passat tenint en compte l’aparició de l’Eurocup. Per exemple, “els beneficis de ser abonat són d’un 35% d’estalvi sobre el preu de taquilla de les entrades”, va indicar. A més, el carnet dona accés a tots els partits de la Lliga Endesa i a la primera ronda del play-off i alhora la fase inicial de la competició continental. La campanya #PortaUnAmic torna a la palestra i els socis que en duguin un de nou gaudiran d’un vint per cent de descompte, i el que s’estreni d’un deu. Pel que fa a la renovació automàtica, els abonats tenen fins al 30 de juny per comunicar a l’entitat si es volen donar de baixa o canviar de localitat. El MoraBanc, amb 2.300 fidels, espera créixer amb un centenar més.

Batalla per Ibon Navarro

tracking