tennis

Rafa Nadal torna a regnar a París

Va sumar el seu onzè Roland Garros després de derrotar Dominic Thiem

Rafa Nadal torna a regnar a París

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafa Nadal va engrandir ahir la seva llegenda sobre terra batuda després d’aconseguir el seu onzè títol de Roland Garros en vèncer l’austríac Dominic Thiem en tres sets per 6 a 4, 6 a 3 i 6 a 2. Amb la vicòria, el tennista balear iguala el rècord de l’australiana Margaret Court, que va guanyar 11 vegades l’Open d’Austràlia. A més, suma el seu 17è Grand Slam i seguirà sent el número 1 del món una setmana més.

Nadal va anar de menys a més i va trigar 57 minuts a endur-se un primer set que va se igualat gairebé fins al final, però l’espanyol va trencar el servei al seu rival en un moment clau, quan Thiem treia amb 5 a 4 per sota.

Amb la primera mànega ja a la butxaca de Nadal, les prestacions de l’austríac van anar caient, fet que Nadal va aprofitar per no donar opcions i endur-se el segon i tercer set i el triomf final. Només va haver-hi un petit ensurt a l’última mànega, quan el balear va necessitar la presència del fisioterapeuta per les rampes que estava tenint a la mà esquerra, però només va ser això, un ensurt.

Després del partit, Nadal va declarar: “No tinc paraules per descriure el que sento després de l’onzè títol aquí.” I va afegir que vol “gaudir del moment i ara no puc pensar a guanyar més”.

tracking