hoquei patins

L'Andorra HC torna a guanyar l'Olot i aconsegueix la salvació (2-1)

Els tricolors van imposar-se al matx de tornada i seguiran a primera catalanaTLes dianes de Nil Castellví i Marc Romaguera van capgirar el gol inicial dels catalans

L'Andorra HC torna a guanyar l'Olot i aconsegueix la salvació (2-1)Marc Basco

El Seat Andorra HC va vèncer el filial de l’Olot per 2 a 1 i la propera temporada tornarà a jugar a primera catalana. Els tricolors tenien un marcador favorable de 2 a 4 del partit d’anada, però no van sortir ni de bon tros a especular. De fet, les ocasions més clares de la primera meitat van ser per als locals, però la falta d’encert va fer que els primers 25 minuts acabessin amb empat a zero.

A la represa, els visitants van fer un pas endavant conscients que necessitaven la victòria per pujar a primera catalana i buscaven fer mal al contraatac, però tot i això l’Andorra seguia dominant el partit. L’Olot va aconseguir que hi hagués nervis al pavelló comunal gràcies a una diana d’Aniol de falta directa a 15 minuts per al final, però els del Principat van reaccionar gràcies a l’empat de Nil Castellví, també de falta directa, un minut i mig després.

L’Olot, bolcat a l’atac, s’hauria pogut avançar amb un penal, però Jordi Gallar el va aturar, i el que va arribar va ser la sentència local quan mancaven cinc minuts per acabar el matx, gràcies a un gol de Marc Romaguera que va certificar la victòria del conjunt tricolor i la salvació de la categoria.

Després del matx, el tècnic, Roger Corral, va assegurar que s’ha “aconseguit l’objectiu de no baixar, però hem patit molt per factors externs que no podíem dominar i s’han de solucionar”. A més, va deixar en suspens la seva continuïtat: “S’ha de parlar d’un mínim de condicions.”