automobilisme

Albert Llovera torna a l'escenari del seu debut

L’andorrà disputa la tercera cita del Mundial de ral·licròs 2, a Noruega

Albert Llovera torna a l'escenari del seu debutFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sense pràcticament temps des de l’última cursa, Albert Llovera afronta aquest cap de setmana una nova prova del Campionat del Món de ral·licròs 2. Serà a Noruega, concretament al circuit de Hell, situat uns 500 quilòmetres al nord d’Oslo. Aquest és un escenari una mica especial per al pilot del Principat, ja que va ser on va debutar a l’especialitat ara fa dues temporades.

Igual que fa dues setmanes a Silverstone, l’objectiu per a Llovera serà el de seguir progressant, tant en l’aspecte tècnic del cotxe com en el de l’estratègia, per mirar de classificar-se entre els 12 millors i disputar les semifinals. “He seguit amb el pla d’entrenament per mantenir el to físic. A més, he tingut l’ocasió de recordar el traçat de Hell en un simulador”, explica el pilot.

Per a aquesta cita, comptarà amb un nou enginyer. Es tracta de la seva neboda, Alèxia Llobera, que ha participat en diferents proves amb l’equip Mini John Cooper Works Buggy, com el Dakar. La cita arrencara dissabte amb les dues primeres mànigues de qualificació, mentre que les dues restants es faran diumenge.

tracking