SPECIAL OLYMPICS

Tret de sortida dels Jocs Special Olympics 2018

L'esdeveniment comptarà amb la participació de 1.500 esportistes en diferents disciplines i requerirà el suport d'uns 600 voluntaris

Tret de sortida dels Jocs Special Olympics 2018SFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Jocs Special Olympics 2018 se celebraran a Andorra la Vella i a la Sau d'Urgell entre el 4 i el 7 d'octubre. Aquesta tarda s'ha donat el tret de sortida a l'esdeveniment amb l'inici de la campanya de captació de voluntariat. En el projecte competiran 1.500 esportistes en diferents disciplines i requerirà el suport d'uns 600 voluntaris per a tasques de logística, acompanyament, allotjament, informació i avituallament. La meitat d'ells seran necessaris al Principat per als 800 esportistes que competiran en les modalitats de futbol sala, atletisme, natació, handbol, gimnàstica, tenis taula, bàdminton i judo.

Durant la presentació de la campanya, la cònsol major, Conxita Marsol, ha animat la població a unir-se al projecte i ha recordat que els voluntaris són una part "imprescindible" per l'èxit d'aquest esdeveniment esportiu. D'altra banda, la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, s'ha mostrat convençuda que el projecte tindrà "una gran resposta de la població".

El president d'Special Olympics Andorra, Àlex Terrés, ha encoratjat "tota la població" a donar suport a la iniciativa i ha explicat que en els pròxims dies es posarà en funcionament una campanya de micromecenatge per tal que aquells qui ho vulguin puguin fer una aportació econòmica superior als 50 euros.

L'acte ha comptat amb la presència d'alguns esportistes de la delegació andorrana i de voluntaris del Territori Special, l'esdeveniment que es va celebrar l'any passat com a avantsala dels Jocs d'enguany.

tracking