Lopo i Inter, en sintonia

La renovació de l’ex-futbolista professional va pel bon camí, tot i que fins entrat l’estiu les dues parts no negociaran

Lopo i Inter, en sintoniaINTER CLUB ESCALDES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ex-futbolista professional d’equips històrics del futbol d’Espanya com l’Espanyol, el Deportivo de la Corunya, el Getafe i el Gimnàstic de Tarragona, Albert Lopo, va decidir a finals del mes de gener passat engegar una nova aventura a la Lliga Multisegur Assegurances. El veterà central de 38 anys va canviar el Pubilla Casas de tercera catalana per l’Inter Club Escaldes de la màxima categoria andorrana, i després de dotze partits disputats té clar que no vol acabar amb aquesta etapa pels Pirineus, segons ha pogut saber el Diari. El contracte de Lopo amb els escaldencs va expirar tan bon punt va finalitzar la dar­rera jornada del play-off per a la permanència, i per tant ambdues parts s’han de tornar a asseure per negociar.

Etiquetes:

No obstant això, la sintonia que s’ha respirat quan han tocat el tema ha estat fantàstica, ja que el protagonista vol renovar i el club, lògicament, està encantat amb la seva figura, sobretot més enllà del que aporta tàcticament damunt del terreny de joc. De moment, pròpiament les negociacions no han començat, ja que l’esportista té pròximament un compromís personal important, i com no pot ser d’una altra manera, la seva ment es troba en una altra atmosfera ben diferent a la de l’esport rei. Per aquest motiu, entrat l’estiu en principi ja hi hauria d’haver sobre la taula una proposta ferma, que tot apunta serà en format de renovació i molt probablement per a una temporada.

A més, Albert Lopo no vol desfer el seu lligam amb Andorra tan fàcilment (no hi resideix, és a dir, puja i baixa des de Castelldefels quan li toca), perquè mentre ha estat jugant al país alhora ha fet pràctiques d’entrenador al juvenil de l’EDFOR de la Seu d’Urgell i aquest vessant no el voldria deixar de banda, o a la mateixa Seu o fins i tot aquí al Principat. En aquest cas, aquestes carpetes encara estan força verdes. En definitiva, el defensa ha viscut una tercera joventut a la lliga, gaudint moltíssim, i va estar a punt de plantar-se a la final de la Copa Constitució Protecvall.

Com no podia ser d’una altra manera l’scouter Toni Lima significarà, tal com ho va ser en el seu fitxatge, una peça fonamental perquè segueixi a les files dels blau-i-negre. També, l’estructura de l’Inter i la seriositat amb què s’ho ha pres tot en el seu primer any a primera en relació amb els pagaments, entre d’altres, fa que guanyi punts i Lopo ganes.

QUASI 5 MILIONS DE PRESSUPOST EL 2019

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) va organitzar ahir a la nit a l’Estadi Comunal una assemblea general per aprovar diferents punts. Pel que fa al pressupost de la temporada 2019, l’ens tindrà 4.765.000 euros, una quantitat un pèl superior a la d’aquesta perquè “les subvencions són una mica més fortes, ja que la UEFA cada dia ajuda més les federacions petites i nosaltres en aquests moments no tenim cap motiu de queixa i ens tracten molt bé”, va comentar el president Víctor Santos. Per justificar aquestes declaracions van informar que aquest màxim organisme del futbol europeu destinarà a la FAF 403.000 euros en concepte del que es coneix com a la solidaritat de la UEFA. Les notícies van continuar sent positives per a Santos i companyia, ja que “hem acabat en un superàvit d’uns 300 i escaig mil euros [concretament 344.000]”.

A més, crearan un portal del federat perquè els clubs tramitin més fàcilment a cost zero tot el que són aspectes burocràtic. Van avançar també un inici d’acord amb el pavelló de l’Aldosa per tal de remodelar la pista i els vestidors i van anunciar que la Supercopa s’avança al 2 de setembre per la Nations League.

tracking