automobilisme

Montellà i de la Casa, al podi de la Pujada al Fito

Els pilots andorrans van finalitzar en tercera posició a la cita del Campionat d’Espanya que es va celebrar a Astúries

Montellà i de la Casa, al podi de la Pujada al FitoFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Edgar Montellà i Gerard de la Casa van finalitzar en llocs de podi a la Pujada al Fito, prova puntuable per al Campionat d’Espanya de l’especialitat. A la categoria CM Promoció, Montellà va aconseguir el tercer millor temps dels participants, a 5”107 del guanyador, que va ser Garikoitz Flores, seguit per Arkaitz Ordoki. El jove pilot de l’ACA va assegurar que “sempre vull guanyar, però l’evidència és que Flores està una mica per davant i que la lluita per la segona posició és possible”, i va agregar que “estic molt content perquè hem superat de la millor manera la decepció que va suposar l’exclusió d’Ubrique”.

De la seva banda, de la Casa també va aconseguir el tercer millor registre, però en aquest cas en la categoria Turismes. L’andor­rà va acabar a 5”538 d’Humberto Janssens, i després de la cursa va afirmar que “tot ha funcionat sense problemes fins a l’última cronometrada. El problema va ser a la caixa de canvi de velocitats, i ens va privar de lluitar fins al final per la segona plaça”. Tot i la decepció pels problemes mecànics, de la Casa segueix líder del Campionat a la seva categoria.

També va haver-hi representació andorrana a la Pujada Guardiola-Cerdanyola, on el pilot del Principat Ramón Plaus es va adjudicar la cursa, tot i competir amb un cotxe cedit per Delfín Marcos, ja que el seu no estava a punt després de l’incident que va patir a la Pujada a Prades.

tracking