La Purito 2018 amplia inscripcions

S’hi podran apuntar un màxim de 500 persones més fins al 31 de maig

La Purito 2018 amplia inscripcionsFernando Galindo

La Purito Andor­ra 2018, la marxa cicloturista impulsada per l’ex-ciclista resident Joaquim Rodríguez, va anunciar ahir que obre un nou període per apuntar-s’hi vista l’alta demanda que estava tenint. Les inscripcions es van obrir el 15 de gener i el límit que es va posar des de l’organització era de 2.000 persones, segons van comentar “per mantenir la qualitat de la prova”, però el ritme de participants disposat va ser molt alt des del principi, i la setmana passada ja es va superar el nombre de places disponibles més de dos mesos abans que se celebri la prova.

El Diari ja va explicar el 12 de maig que els promotors de La Purito Andorra tenia previst reunir-se amb les diferents administracions per veure si era possible augmentar el nombre de corredors, i finalment així serà. El nou període d’inscripcions s’allargarà fins al 31 de maig o fins que hi hagi 500 nous participants, fet que suposaria una xifra total de 2.500 corredors a la quarta edició d’una marxa que es va consolidant any rere any i que enguany se celebrarà el 5 d’agost. Com és habitual, hi haurà tres recorreguts de 145, 80 i 28 quilòmetres, tots tres amb inici a Sant Julià de Lòria i final als Cortals d’Encamp.

L'MVK*25 ACA S'ESTRENA A LA VOLTA A ALACANT SENSE SORT

La Volta a Alacant era el primer gran objectiu de la temporada per a l’MVK*25 ACA, però les coses no van sortir de la manera esperada per al conjunt impulsat per Maverick Viñales. A la primera etapa, cinc dels cor­redors van quedar fora a causa dels inconvenients produïts pel vent, mentre que a la segona, un dels dos ciclistes que seguia en cursa, Òscar Cabanas, va patir una forta caiguda que va fer que abandonés la prova. L’únic supervivent de l’MVK*25 ACA va ser Julio Pintado, que a l’última etapa va entrar amb el grup principal i va finalitzar la cursa en la 57a posició de la classificació general.