futbol sala

El campió de segona s'adjudica la final del Memorial Canut (2-1)

El Tortell Atlètic Club Escaldes supera un SAE Sant Julià amb molt pocs efectius i culmina una gran temporada en què ha assolit el doblet de Lliga i Copa

El campió de segona s'adjudica la final del Memorial Canut (2-1)FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tortell Atlètic Club Escaldes es va proclamar ahir campió del Memorial Canut en superar a la final el SAE Sant Julià (2 a 1) i va culminar així una gran temporada, amb doblet de Lliga –de la segona divisió– i Copa. Cal recordar que per al bloc de jugadors escaldencs l’inici de campanya va ser tèrbol. Venien de dominar les competicions nacionals els últims anys amb el Sideco FC Encamp i van passar a disputar una lliga contra equips d’un nivell molt inferior al seu. Però a poc a poc, tot es va anar posant al seu lloc i no van trigar a proclamar-se campions de segona i assegurar-se l’ascens a primera de cara al proper curs.

Després, en les eliminatòries del Canut, van retrobar-se amb equips de primera divisió, als quals van imposar-se amb solvència, fins i tot al campió, demostrant que el bloc de jugadors seguia tenint el nivell per dominar la competició nacional.

En la final d’ahir al Serradells, l’Atlètic Escaldes es va trobar davant un SAE Sant Julià que volia revalidar el títol però que tenia un problema important d’efectius, amb només un canvi. No obstant això, no es va reflectir massa a la pista, on el domini del joc va estar molt repartit. Quan semblava que s’arribaria al descans amb un empat sense gols, Marçal Raventós va enviar una canonada al fons de la xarxa als darrers segons de la primera part.

A la represa, el temps corria en contra del SAE, que va lluitar-ho i va trobar el premi amb el gol de l’empat d’Òscar da Cunha a 6 minuts per al final. A 39 segons per acabar el duel, però, David Férriz, l’MVP del partit, es va lluir amb una espectacular vaselina que donava el títol a un Atlètic Escaldes que parteix com a favorit per al curs vinent a primera.

tracking