motociclisme

Cardelús millora dos segons i sortirà 33è a Le Mans

L’andorrà pateix una caiguda sense conseqüències a la qualificació

Cardelús millora dos segons i sortirà 33è a Le MansSTYLOBIKE

Xavi Cardelús sortirà des de la 33a posició a la cursa del gran premi de Le Mans del Mundial de Moto2, que arrencarà avui a les 12.20 hores i es podrà veure per Movistar MotoGP. El pilot andor­rà va millorar ahir significativament els seus registres per marcar un 1’38’’80 final a la sessió de classificació, el qual era dos segons més ràpid que el que va assolir als lliures de divendres i 2’’5 més lent que el del poleman, Francesco Bagnaia (1’36’’188).

“Estic força content de com han anat les coses perquè novament he anat millorant els registres a cada sessió i això crec que és el més important: anar progressant i aprenent de forma constant”, indicava Cardelús després de la qualificació. A falta de dos minuts per acabar-la, l’andor­rà va patir una caiguda que no va tenir conseqüències. “M’ha fet perdre l’ocasió de rebaixar temps encara més”, assenyalava.

En la categoria reina, Johann Zarco es va adjudicar la pole position (1’31’’185) i va deixar a poc més d’una dècima Marc Márquez i a Danilo Petrucci, segon i tercer. El millor resident a la sessió de classificació va ser Maverick Viñales, que sortirà avui des de la vuitena plaça.