Reportatge

Tirs 'milionaris'

Joel Pradas i Marc Rossell escalfen motors i canell en un entrenament sota les ordres de Joan Peñarroya, David Eudal i Paco Vázquez, i aconsegueixen anotar des del mig de la pista.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els candidats a la cistella dels teus somnis de MoraBanc de dijous vinent es planten al pavelló Joan Alay vestits de carrer i ràpidament s’enfunden les respectives samarretes costumitzades del Bàsquet Club MoraBanc Andorra. Joel Pradas i Marc Rossell tenen els nervis bastant a flor de pell, ja que l’entrenador, Joan Peñarroya, juntament amb David Eudal i Paco Vázquez, es disposen a dirigir-los en un entrenament amb l’objectiu d’ajudar-los a transformar algun dels tirs en milionaris. Tres oportunitats de 100.000, 50.000 i 5.000 euros, respectivament, i a l’Alay ambdós, després de força intents i alhora bones sensacions, anoten un cop des del mig de la pista.

“No és un llançament fàcil per als que no estan habituats a jugar a bàsquet i, fins i tot, per als que són jugadors n’és un de molt baix percentatge”, comenta Peñarroya, i hi afegeix que “el que han de fer és agafar l’hàbit, trobar-se còmodes, arribar al cèrcol i a partir d’aquí buscar la sort”. Els protagonistes tenen, en aquesta segona edició, l’ocasió de provar cinc tirs –també de preparació– cadascun al Poliesportiu, és a dir, a l’escenari dels escenaris d’aquesta cita, i Pradas en el seu quart anota despertant els aplaudiments dels presents i Rossell ho té a tocar. Josep Lluís Trabal, de l’àmbit de comunicació de l’entitat bancària, assegura amb un somriure que “tenim moltes ganes que l’encertin i s’emportin el premi”. Segur que els serà més factible que el curs passat, ja que poden trepitjar la línia divisòria sempre que ja hagin llançat. Si el jove Pradas s’endú els quartos “viuria la vida, seguint treballant, però que no faltin calés a la família i de pas tampoc salut”. També “un caprici com un creuer o un viatge als Estats Units...”. Mentre que Rossell, “primer una bona festa amb els amics, un viatge i després ja ho veurem”.

Tirs 'milionaris'

tracking