ESQUÍ

Andorra es queda sense la Copa del Món del 2021

La Federació Internacional d'Esquí li ha atorgat l'organització al gran rival de Grandvalira Ensisa, l'estació búlgara de Bansko

Andorra es queda sense la Copa del Món del 2021FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Congrés de la Federació Internacional d'Esquí (FIS) va arrencar aquest dilluns a Costa Navarino, a Grècia, on Andorra podia aconseguir la Copa del Món masculina del 2021. Les possibilitats, però, eren més aviat poques. Finalment, ha estat adjudicada a l'estació búlgara de Bansko, que aspirava amb Lenzerhaide (Suïssa) a tenir les Finals de la Copa del Món. Lenzerhaide s'ha endut l'organització de les Finals 2021 i a Bansko li han atorgat la copa. La pista de l’Avet de Soldeu, per tant, ha quedat fora. El president de la FAE, Albert Coma, ja assegurava la setmana passada que“hem de tocar de peus a terra perquè ells són una gran estació, el seu president és entre cometes molt ric i estem per sota d’ells”.

Ara la voluntat de la FAE i Soldeu El Tarter és tornar a entrar a l'agenda del circuit de la Copa del Món tan aviat com es pugui. Mentrestant, se seguirà apostant per acollir les disciplines tècniques en homes a la pista Avet de Soldeu per entrar al calendari masculí del gran circ blanc.

De totes maneres, el balanç és positiu. Durant el Congrés de la FIS, hi hagut unanimitat en destacar l'excel·lent organització de les Finals de la Copa d'Europa 2018, la qual cosa deixa un bon regust per continuar en la línia de sortida de possibles noves cites al país.

Sobre la Copa d'Europa, no s'ha tancat cap data definitiva, però Andorra confia a estar present en alguna prova tècnica de cara a les pròximes temporades.

tracking