Bartolomé veu l'equip “animat” per salvar-se

El MoraBanc B se la juga avui al Poliesportiu contra el Roser i està obligat a vèncer per més de cinc punts de diferència

Bartolomé veu l'equip “animat” per salvar-seMORABANC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Bàsquet Club MoraBanc Andorra B es juga avui (19.45 hores) tota la temporada contra el CB Roser en el marc del segon partit del play-out de la lliga EBA. Els tricolors van caure a la pista dels barcelonins per 77 a 72, la setmana passada en el duel d’anada, i per tant per no perdre la categoria hauran de vèncer-los per més de cinc punts de diferència.

Etiquetes:

En aquests casos tan crítics i encara més amb esportistes joves que somien amb l’elit és possible que l’ansietat faci de les seves. Per aquest motiu el tècnic, Èric Bartolomé, va explicar ahir que “hem dut a terme una setmana d’entrenaments molt bona, però amb menys volum de feina i força sessió de vídeo i tir”. I hi va afegir que “veig l’equip animat, tot i la petita decepció que ens vam endur en el primer xoc, ja que el teníem bastant controlat”. Precisament sobre aquest enfrontament s’ha basat el focus de feina d’aquests dies anteriors: “amb tot el meu respecte, el Roser té un talent ofensiu limitat i es refugien en la defensa”, va indicar.

Un factor del joc que domina a les mil meravelles i de fet la pressió defensiva que va exercir a Barcelona va ser clau perquè s’endugués la victòria. Físicament no hi ha cap integrant de la plantilla andorrana tocat i tots són plenament conscients i responsables del que els espera. És, entre cometes, vital que el club segueixi tenint un conjunt a EBA, sobretot pel creixement de la pedrera.

CANDIDATS A EMBUTXACAR-SE 100.000 EUROS AMB UN TIR

L’entitat bancària MoraBanc va anunciar que el concurs de la Cistella dels Teus Somnis ja té finalistes: el Marc Rossell i el Joel Pradas. Optaran a endur-se 100.000 euros i comptaran amb l’ajuda de Joan Peñarroya i el seu equip.

tracking