bàsquet, handbol i futbol sala

El Barça seguirà a Encamp

Pròximament l’entitat barcelonista i el comú encampadà signaran un conveni biennal de cara a les pretemporades de les seccions

El Barça seguirà a EncampCOMÚ D'ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La secció de bàsquet, la d’handbol i la de futbol sala del Futbol Club Barcelona seguiran venint a Andorra els dos estius vinents per realitzar una part de les respectives pretemporades, segons ha pogut saber el Diari. El darrer contracte que unia l’entitat barcelonista amb el comú d’Encamp es va acabar el setembre del 2017 i tal com va publicar aquest rotatiu aleshores, les dues parts van transmetre que hi hauria sintonia per renegociar amb bona predisposició. L’acord està pràcticament tancat, tenint en compte unes reunions que es van dur a terme la setmana passada de les quals només falta l’oficialització.

La setmana vinent acabaran de polir els serrells que falten i fixaran les dates. Això sí, el primer conjunt que aterrarà a terres encampadanes serà el d’handbol de Xavi Pascual. Es tracta d’un entrenador enamorat del país al qual no li queda gaire per complir la dècada com a visitant en aquest tipus d’estades. I, per exemple, per fer palès l’estreta relació que manté amb el Principat, pròximament s’escaparà per protagonitzar un clínic a d’altres tècnics andorrans.

El conveni serà, com el signat anteriorment, un de biennal per d’aquesta manera donar continuïtat al projecte, és a dir, que hi haurà colors barcelonistes durant les campanyes 2018-2019 i 2019-2020.

Turisme esportiu i familiar

L’arribada de diferents expedicions culers no implica una despesa econòmica desorbitada per al comú, ja que paga al Barça en espècies i, per tant, els diners no marxen d’aquí. Ara bé, des de la casa comuna volen aconseguir –ho tenen a prop– que mentre els esportistes d’elit estiguin al país al mateix temps se celebrin una sèrie de tornejos de base entre jugadors blaugrana i de clubs tricolors. Així podria potenciar-se el turisme esportiu i familiar, i l’economia encampadana i consegüentment l’andorrana se’n beneficiarien. Aquesta proposta sorgeix perquè els polítics implicats en les negociacions i en aquesta idea consideren que el sector privat no aprofita del tot que un potencial com l’FC Barcelona faci aquestes estades.

Altres competidors

El Barcelona com és lògic té altres núvies, o sigui que hi ha indrets del món interessats que lluiten per oferir-los els serveis perquè els integrants de les plantilles es posin a to abans de començar el curs. En tot cas, el club té clara la posició en aquest sentit i sent predilecció pel país. A més, sobretot a l’handbol l’acompanyen els resultats, el futbol sala no es pot queixar i el bàsquet de moment ha aixecat la Copa del Rei.

EL VALL BANC, FENT FEINA DE DESPATXOS

Alguns integrants de la junta directiva del Vall Banc Santa Coloma, recentment campió per cinquena vegada seguida de la Lliga Multisegur Assegurances, van presenciar el partit de la lliga espanyola entre el Futbol Club Barcelona i el Vila-real de dimecres. Van rebre una invitació del president del Barça, Josep Maria Bartomeu, per assistir a la llotja presidencial i els directius van aprofitar per continuar creixent en l’àmbit dels despatxos de l’esport rei. Van poder mantenir converses amb Bartomeu i alhora amb el conseller delegat del conjunt groguet, Fernando Roig. Cal recordar que amb els valencians el Vall Banc ja va signar un acord de col·laboració i es fixa com a objectiu millorar les relacions amb els principals clubs europeus. Pel que fa a la gestió ja està centrat a preparar la ronda prèvia de la UEFA Champions League. El primer sorteig serà el 12 de juny, el segon el 19, que també hi haurà el d’Europa League, i el debut serà el 26 del mateix mes.

tracking