automobilisme

Montellà assoleix el primer triomf absolut del curs

Després d’uns dies d’incertesa, l’andorrà torna a l’acció amb un primer lloc a Prades, on De la Casa acaba tercer

Montellà assoleix el primer triomf absolut del cursFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Edgar Montellà va veure perillar fa unes setmanes el seu futur immediat al món de la competició en ser desqualificat en la darrera prova que va disputar del Campionat d’Espanya de Muntanya, a Ubrique. Finalment, però, va poder sobreposar-se a les dificultats i als dubtes i el cap de setmana passat va tornar a l’acció en plena forma. El del Programa de Joves Pilots de l’Automòbil Club d’Andorra va aconseguir el seu primer triomf absolut de la temporada a la Pujada a Prades, la qual va tenir molt accent andorrà. “Sense dubte, aquesta victòria arriba en el moment precís per seguir lluitant pels objectius que ens vam marcar a l’inici del curs”, valorava un Montellà satisfet.

Ell no va ser l’únic integrant del podi absolut provinent del Principat. Gerard de la Casa va finalitzar tercer, però amb un regust amarg, ja que seguia sense guanyar en la categoria de turismes, per només tres dècimes. “Això et dona una inseguretat quant a la manera d’afrontar les proves”, assenyalava l’andorrà, que va veure com Joan Salvans li va treure la victòria de la categoria i el segon lloc del podi general.

Per la seva part, Íngrid Rossell va tornar a la competició després de més d’un any assolint una sisena posició, mentre que el veterà Claude Darné va finalitzar onzè. La nota negativa va ser per a Ramon Plaus, que va tallar la bona ratxa de resultats en abandonar després de topar amb un tanca.

tracking