El Liverpool es 'cola' a la final de Kíev

Els romans fan el quart gol a les acaballes i els és impossible forçar la pròrroga

La Roma va estar ahir a punt de tornar a donar la campanada i, per tant, etiquetar aquesta Lliga de Campions com la de les sorpreses. En termes generals el futbol, els rivals i la fortuna, que sempre té un pes important, no ho han permès, tot i que els col·legiats també hi han tingut a veure i la UEFA s’ho hauria de fer mirar. En qualsevol cas, tal com va succeir entre el Reial Madrid i el Bayern de Munic, l’àrbitre va ser el protagonista per perjudicar el conjunt que buscava incisivament remuntar i un bitllet per a la final de Kíev. Que per cert disputaran el Madrid i el Liverpool el dissabte 26 de maig.

Mentre el marcador assenyalava l’empat a 2 i quedava mitja hora llarga per al final, Damir Skomina es va empassar un penal igual de gran que el Coliseu. El local Stephan el-Shaarawy va engaltar una pilota aèria des del límit de l’àrea petita i el red Trent Alexander-Arnold va treure el remat, que es colava, amb la mà. Al 86 Radja Nainggolan va fer el 3 a 2 i a l’afegit el col·legiat va voler xiular una nova mà. Naingolan va marcar de nou, però era tard per a la pròrroga i la conquesta (4 a 2).