poliesportiu

Rugbi i hoquei sumen forces contra el càncer infantil

Realitzaran diversos actes solidaris a favor de la Fundació Joan Petit

Rugbi i hoquei sumen forces contra el càncer infantilM. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos dels clubs més importants del país, el VPC Andorra i el Seat Andorra HC, uniran els seus esforços amb caràcter solidari, concretament amb la Funcació Joan Petit, que ajuda infants amb càncer. El VPC i la Federació Andor­rana de Rugbi havien comunicat fa uns dies que el 5 de maig abans del duel clau dels isards contra Croàcia celebraran un dinar de germanor per recaptar fons tant per a l’escola de rugbi com per a l’associació.

A més, el president del Seat Andorra HC, Jaume Solé, va anunciar ahir que el 19 de maig se celebrarà al país la Festa Joan Petit. Aquest acte és un torneig d’hoquei patins que es fa anualment des de fa 18 anys per tal de col·laborar amb l’associació, tot i que “l’aspecte competitiu és el menys important”, segons va afirmar Solé. El campionat el disputen els nens i nenes de cinc i sis anys i està previst que vinguin al Principat les millors bases de Catalu­nya, com el Reus, el Vilafranca o el Noia Freixenet.

D’altra banda, la selecció femenina sub-18 de rugbi de set disputarà l’Europeu a partir de demà. Les noies entrenades per Nadia Olm s’enfrontaran a Irlanda, Holanda i Letònia.

tracking