Homenatge a l'equip de l'ascens a EBA

El MoraBanc reconeixerà demà l’equip que va pujar de Copa Catalunya el 2005

Homenatge a l'equip de l'ascens a EBAMarc Basco

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra farà demà una nova edició del Dia de les llegendes i en aquest cas l’equip homenatjat al descans del duel contra el Monbús Obradoiro serà el que l’any 2005 va aconseguir l’ascens de Copa Catalunya a la Lliga EBA. El president de l’entitat, Gorka Aixàs, va assegurar que “aquell ascens va suposar trencar una de les barreres més importants de la història del club”, i hi va afegir que “aquest equip va ser el primer que va marcar el camí cap a l’esport professional, ens va treure del pou, i és una part molt important que a dia d’avui estiguem on som ara”.

Etiquetes:

Dos dels homenatjats seran Toni Jiménez i Dani Marín, integrants d’aquell equip, que van coincidir a agrair l’acte al club. Jiménez va declarar que “és molt maco que recordin d’on venim i serà molt maco perquè, a més, ens retrobarem amb gent d’aquella època a qui fa molts anys que no veiem”. A més, l’exjugador va admetre que “per mi era impensable que el club arribés on és ara i per a aquella generació de jugadors andorrans la Lliga EBA era el sostre”.

De la seva banda, Marín va manifestar que “és un gest molt maco i està bé recordar la història del club i nosaltres estem contents”. Més enllà del passat, l’aler també va destacar el moment actual: “Cada any es fa un pas més, el club fa passos de gegant i s’està estabilitzant.”

L’homenatge no tan sols constarà de l’acte de reconeixement al descans, sinó que el MoraBanc Andorra jugarà demà contra l’Obradoiro amb una samarreta blau cel rèplica d’aquella que portava l’equip del 2005.

TRES TRICOLORS CANDIDATS A L'MVP DEL CURS

L’ACB va obrir ahir el període per escollir l’MVP Movistar de la temporada 2017-2018 i per al millor cinc inicial del curs, on hi ha tres candidats del MoraBanc Andorra, Jaime Fernández, Andrew Albicy i Jaka Blazic. El guanyador del trofeu al jugador més valuós s’obté d’una votació a quatre bandes entre aficionats, jugadors, entrenadors i premsa, i ahir va aixecar el teló amb la votació popular, que es podrà fer a través de les xarxes socials (Twitter, Face­book i Instagram) i estarà oberta fins dissabte 19 de maig a les 14.00 hores.

A més, la Lliga Endesa també obre avui les votacions per als premis al millor jove de la temporada i al millor cinc jove.

tracking