Retard en els pagaments

L’FC Lusitans deu les nòmines d’un parell de mesos a alguns jugadors i n’hi ha que van amenaçar de plantar l’entitat

Retard en els pagamentsFACEBOOK FUTBOL CLUB LUSITANS

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Retard en els pagaments al Futbol Club Lusitans. Del pitjor que pot passar en el món del futbol modest i/o amateur com és la primera divisió andorrana. El segon capità, Iván Perianez, va explicar-ho ahir al Diari tot comentant que “hi ha retards d’un parell de mesos a alguns jugadors”. De la mateixa manera que ho va cor­roborar l’entrenador, Emiliano González, dient que “sé poca cosa respecte el tema, però reconec que hi ha problemes en aquest sentit”. Divendres anterior, després de l’entrenament la plantilla es va reunir amb el president Antonio da Silva i, per exemple, el nucli francès va amenaçar que “o els pagaven el que els deuen o tornaven cap a França”, va indicar el tècnic.

Etiquetes:

Una dificultat gegant per al conjunt vermelho, ja que actualment hi ha tretze integrants i es quedarien amb set. Per tant, les opcions matemàtiques que tenen de classificar-se de cara a la temporada que ve per a les prèvies d’Europa League s’esvairien. Posteriorment a la trobada crucial que van mantenir amb Perianez alhora exercint de mediador entre el màxim mandatari i els francesos “ens van prometre que en principi no hi haurà problema per cobrar absolutament tot el que ha quedat retardat aquesta setmana”, va assegurar el porter, que per cert va ser l’únic que durant uns dies es va plantar i no va assistir a alguns entrenaments.

Val a destacar que sembla que les aigües estan més calmades a can Lusitans des d’aquella conversa i promesa, malgrat que hi ha un parell d’integrants que “per una qüestió de confiança van plegar”. Pel que fa a la resta, si la directiva compleix amb la seva paraula s’oblidaran per complet de plantar-se i enfilar al país gal. Una decisió que seria comprensible, ja que viuen d’això i tenen tot el dret del món a percebre. El to que va utilitzar l’esportista andor­rà per detallar-ho tot va ser de calma absoluta, serenor i sobretot de confiança. Aquest últim, un mot, que va repetir en més d’una ocasió fent referència a Da Silva. “Penso que s’havia de realitzar un toc d’atenció, tot i que confio plenament en l’Antonio”, va exposar.

L’arrel de tot radica en el fet que la campanya passada l’equip no es va classificar per anar a Europa –ho van assolir el Vall Banc Santa Coloma, la Unió Esportiva Santa Coloma i el Restaurant Tic Tapa Sant Julià– i per aquest motiu va deixar d’ingressar un pic important de diners. En aquest punt, des dels despatxos van haver de dur a terme una nova estratègia de mercat i al mateix temps econòmica per encarar un curs que a hores d’ara segueix viu amb la quarta jornada del play-off pel títol de la Lliga Multisegur Assegurances. El projecte es va engegar amb el capital d’una sèrie d’inversors privats que aporten en funció dels resultats i com damunt del terreny de joc el que ha anat succeint no ha estat massa eficient n’hi ha hagut alguns que han deixat de posar-ne. Aleshores s’ha creat un cercle viciós que ha desembocat en aquest punt de tensió que probablement es desinflarà pròximament.

La banqueta d’aquest diumenge passat en el matx davant la Unió Esportiva Engordany (victòria per quatre gols a dos) era si més no curiosa, perquè només hi havia un suplent, ara bé, tenien un parell de lesionats, un home sancionat i Iván Perianez estava tocat. Certament l’FC Lusitans necessitarà injeccions econòmiques i una de ben fructífera podria esdevenir la venta a l’Olympique de Marsella del davanter Alexandre Llovet.

TRIBUNALS

LA RAÓ PER AL 'VERMELHOS'

El Tribunal Superior de Justícia va determinar que el Futbol Club Lusitans tenia la raó respecte a la demanda d’un jugador que reclamava una quantitat de 30.000 euros perquè els vermelhos li van rescindir el contracte a la campanya 2015-2016. Finalment es va dictar que el futbolista cobrés de l’entitat una quantitat de 555,75 euros en concepte de cotització de la CASS. Una sentència similar a la de fa un parell de mesos amb un altre jugador.

tracking