Vòlei

El CV Encamp renunciaria a una plaça de 'despatxos'

El president i alhora jugador Javi Borrego explica que l’ascens a Superlliga 2 se’l volen guanyar sobre la pista

El CV Encamp renunciaria a una plaça de 'despatxos'FACEBOOK CV ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Vòlei Encamp ja es troba al país després d’un cap de setmana anterior ple de sentiments oposats viscut a Pinto, Madrid, per mirar de pujar a Superlliga 2. Finalment els encampadans no van tenir èxit, no obstant això, aquest somni el seguiran perseguint la temporada vinent. La sorpresa de tot plegat va saltar ahir quan el president i alhora jugador, Javi Borrego, va confessar que “m’han comentat que potser tenim plaça perquè hi renuncia algú, encara que la intenció és no acceptar-la, arran que no ens l’hem guanyat esportivament”.

Al que hi va afegir, per aprofundir sobre el tema, que “en quedar tercers hi ha places disponibles. Personalment com a club he de prendre una decisió i no puc esperar fins al 18 de juny a veure si es donen renúncies o la Federació Espanyola de Vòlei amplia el nombre de participants”. Borrego té molt clar que el no és innegociable per una qüestió de valors esportius i a més, vol cuidar la salut econòmica de l’entitat: “la inscripció és el 21 de juny i són riscs elevadíssims, ja que actualment buscar patrocinadors i engegar-ho tot sense saber res al cent per cent seria un error. Que tampoc digui ningú que ens ho han regalat”.

El quadre groguet acumula quatre anys de vida i és un exemple de gestió en tots els aspectes. El multitasking per seguir argumentant aquesta decisió va recordar que “en el seu moment la Federació Catalana de Vòlei ens va oferir passar directament a primera catalana i el màxim mandatari de llavors va refusar-ho i vull continuar amb aquesta ideologia”. La plantilla actual no variarà massa en relació amb la que es confeccionarà per afrontar la campanya 2017-2018 i, tenint en compte que en la primera etapa a primera espanyola han sorprès gratament, doncs Javi Borrego va respondre, en ser preguntat quant a si els jugadors podrien tenir l’oportunitat de no pagar per competir, que “podria ser i tant de bo arribi aquest dia”.

tracking