L'FC Andorra vol el triomf per tancar la permanència

Els tricolors reben el Martinenc a la Borda Mateu (16.00 h), on intentaran tallar la ratxa de quatre partits sense guanyar

L'FC Andorra vol el triomf per tancar la permanènciaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra rep aquesta tarda (16.00 hores) a la Borda Mateu el Martinenc, un dels equips capdavanters de la categoria, que està cridat a a lluitar per l’ascens a la tercera divisió espanyola i que arriba al Principat en una bona dinàmica, ja que suma sis partits sense perdre i ocupa la tercera plaça, empatat a punts amb el segon. Tot el contrari que el conjunt tricolor, que acumula quatre duels sense conèixer la victòria i que ha perdut tres dels últims quatre partits que ha disputat. La permanència a primera catalana, l’objectiu prioritari de la temporada, està a només un triomf des de fa setmanes i el porter Ferran Pol va admetre que “potser ens ha fet entrat una mica d’ansietat i hem tingut precipitació”, mentre que sobre la mala ratxa de l’equip va declarar que “són dinàmiques. Vam tenir una època amb victòries que ens va fer estar a dalt a la classificació i ara tenim uns partits sense resultats positius. A més, crec que les aturades també ens han pesat”.

Etiquetes:

De cara a l’enfrontament d’avui, Pol creu que serà “un partit dur, però no els posarem les coses fàcils perquè juguem a casa, on dels últims 12 matxs només n’hem perdut un”, i sobre el rival va assegurar que “sortirà pels tres punts per la necessitat i les aspiracions d’estar a dalt”.

A les baixes per lesió ja conegudes de Jordi Aláez, Jordi Betriu, Marc Pujol, Roger Nazzaro, Aarón Sánchez i Àlex Villagrasa, s’hi afegeixen les de Marc Ferré i Rober Font per sanció.

tracking