Tennis

Grup difícil per a Andorra a la Davis amb Xipre, Mònaco i San Marino

Andorra queda enquadrada amb rivals complicats i s’estrena avui al torneig contra els xipriotes

Grup difícil per a Andorra a la Davis amb Xipre, Mònaco i San MarinoCOA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra debutarà avui contra Xipre al grup A del grup 3 de la Zona Europea de la Copa Davis després del sorteig celebrat ahir a Bulgària i que no va ser gens benèvol per als interessos tricolors. A més dels xipriotes, l’equip andorrà també es veurà les cares amb Mònaco i San Marino, mentre que al grup B hi seran Bulgària, Macedònia, Islàndia i Albània. Abans de marxar cap a terres búlgares i conèixer els rivals, els integrants de l’equip andorrà reconeixien que l’objectiu era aconseguir l’ascens al grup 2 de la zona europea (per fer-ho cal ser primer de grup i guanyar el primer de l’altre grup), però després del sorteig d’ahir, el capità d’Andorra, Laurent Recourdec, reconeixia que “ho donarem tot a cada partit, però realment veig l’ascens força complicat. A veure com podem acabar perquè ens han tocat dos països molt complicats al grup”. A més, el tennista va afegir que “intentarem veure si podem acabar segons o tercers del nostre grup, que després del sorteig que hem tingut, crec que estaria força bé”.

Sobre Xipre, primer rival, Recourdec va assegurar que “serà complicat perquè tenen un noi que no té rànquing però que acaba de fer molt bons resultats en tornejos Challenger perquè és a una universitat dels Estats Units”. Sobre l’equip de Mònaco va afirmar que “també seran molt durs”, i de San Marino va dir que “és on tindrem més possibilitats”.

La principal novetat per als partits d’avui contra Xipre és l’alineació dels tricolors, ja que els duels individuals els disputaran els dos integrants més joves del grup, Èric Cervós com a número u, i Guillermo Jáuregui, que debuta a la Copa Davis, ho farà com a número dos. El duel de dobles, en principi, el disputaran Jean-Baptiste Poux i Laurent Recourdec.

tracking