Els 'isards' deixen escapar un triomf vital (20-17)

Un assaig bosnià al final els complica la permanència a la conferència 1 sud

Els 'isards' deixen escapar un triomf vital (20-17)D. R.

El partit entre Bòsnia i Hercegovina i Andorra d’ahir a la localitat de Zenica era vital per a la permanència a la conferència 1 sud. El guanyador ho tindria tot de cara per continuar un any més en aquesta categoria mentre que el perdedor s’ho complicaria de manera dràstica. Sabent això, els isards van sortir per a totes al duel i es van fer amb el control del joc. Al minut 26 es van avançar amb un cop de càstig de Julien Langeard i al 33 van fer el 0 a 10 amb un assaig de Dani Raya, transformat per Langeard.

No obstant això, als minuts inicials de la segona part els del Principat van tenir una empanada general i en 15 minuts Bòsnia va capgirar el marcador amb tres assajos no transformats. Andorra va lluitar tota la segona meitat per tornar-se a situar al davant i al 35 Raya va tornar a colar-se entre la defensa bosniana per fer un segon assaig, que també va transformar Langeard i que situava el 15 a 17. Amb només cinc minuts per acabar semblava que es podria assolir el triomf però novament una altra empanada defensiva va permetre a Bòsnia fer un assaig que donava la victòria al combinat local al 37. “Fa molta ràbia perdre així. Més que gua­-nyar ells hem perdut nosaltres”, va valorar el tècnic, Peter Lucas.

Andorra es va poder quedar amb el punt de bonus que donava petites esperances de permanència, ja que amb un triomf en un dels dos partits restants hi hauria opcions. Dissabte vinent els isards juguen a Malta, el líder imbatut del grup i duel en el qual Andorra tindrà moltes baixes, per la qual cosa les possibilitats de permanència passen més per vèncer Croàcia el 5 de maig a l’Estadi Nacional.