La selecció encara el primer test per a la Lliga de les Nacions

El combinat dirigit per Koldo Álvarez es concentrarà a partir del dilluns a Estepona, on disputarà dos duels amistosos, contra Liechtenstein i Guinea Equatorial

La selecció encara el primer test per a la Lliga de les NacionsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A partir de la setmana vinent arrenca una aturada FIFA de seleccions i el combinat andorrà ho vol aprofitar al màxim per començar a preparar la nova i ambiciosa Lliga de les Nacions de la UEFA. El seleccionador, Koldo Álvarez, s’emportarà 24 homes a Estepona (Andalusia) dilluns vinent per a una concentració d’una setmana en la qual disputaran dos partits amistosos: un el dia 21 contra Liechtenstein (18 hores, Estadi de la Línea), i un altre contra Guinea Equatorial el dia 26 (13 hores, en un lloc encara per confirmar).

Etiquetes:

El tècnic de la tricolor es va mostrar molt satisfet ahir de poder comptar amb aquesta experiència d’una setmana. “Arribem amb ganes i estem il·lusionats de poder tenir una setmana de feina, en la qual podem comptar amb el grup gairebé sencer. No en tenim gaires com aquestes i intentarem aprofitar-la al màxim”, va dir Koldo, que sobretot va remarcar el fet de poder tenir programats dos duels “que s’assemblaran molt a la propera competició de la Lliga de les Nacions”.

A la llista de 24 homes destaca la presència de quatre jugadors que encara no han debutat: Marc Ferré, Luigi San Nicolás, Ricard Fernández, Cucu, i Francisco Pomares. Aquests tres darrers han tingut molts bons minuts amb els seus clubs i s’han guanyat un lloc a la llista, així com el retornat Xavi Vieira, que feia força temps que estava absent.

Koldo també va explicar que durant la setmana hi ha compromisos oficials de la sub-21, per la qual cosa després del primer matx contra Liechtenstein hi haurà algun jugador que torni a Andorra, com és el cas de Max Llovera, Cucu i Pomares. “Hem d’intentar malmetre el mínim possible la sub-21”, va exposar el seleccionador.

tracking